Livstidsgaranti

Kommentarer

2 kommentarer

• Avatar
    A-langs

Jeg klarer ikke å oppdatere min Cruise Control. Jeg får bare feilmeldinger om at Windows ikke kan kommunisere. Jeg er dyslektiker og har en alder som ikke liker eller forstår data-språket. Jeg fikk hjelp av Therese Marie Konterud på tirsdag 8/7 Men det manglet lyden på varsleren Så jeg forsøker en gang til med oppdatering men får det ikke til!

• Avatar
    Stefan Jacobsen

Vi kan fjernstyre din PC så dette skal vi løse. Opprett en supportsak (klikk på linken "Send oss en henvendelse" lengre opp på denne siden) så tar vi kontakt med deg og avtaler tidspunkt.