Spørsmål og svar om fotoboksene

Kommentarer

2 kommentarer

• Avatar
    Arvid Steinmo

Hei!

Fotoboksvarsleren nekter å la seg oppdatere. Den kjenner ikke igjen USB-enhet. Fikk liv i den i dag ettermiddag, men det blinker kun et kraftig rødt lys i enheten. Det ser ut som om den heller ikke lar seg lade opp med tilkobling til strømnettet.

Hva skal jeg gjøre?

• Avatar
    Stefan Jacobsen

Hei Arvid. Et par tips
    1. Prøv å oppdatere uten batteriet i gpsen. Ta av lokket og fjern det før du kobler til usb-ledningen.
    2. Hvis du har PC kan du prøve å installere usb-driveren på nytt http://www.cruisecontrol.no/manedlig-oppdatering/

Dersom dette ikke fungerer så har vi livstidsgaranti til alle våre abonnenter, og du kan sende den inn til oss. Kontakt oss før du sender den inn http://support.autogear.no/hc/no/requests/new