Klarer ikke koble til internett, er nettverkskabelen tilkoblet

Følg

Kommentarer

3 kommentarer

• Avatar
    Gunnar A. Iversen

Artikkelen var slettes ikke nyttig siden den slettes ikke løser problemet.

Denne feilen skyldes dårlig programmering og burde vært rettet i siste versjon av programmet.

Anbefalingen å laste ned og reinstallere programmet har selvfølglieg ingen effekt siden det er feil i programmet.

Dette er _alt_for_dårlig!

Nå skal jeg ut på langtur og får ikke oppdatert varsleren min. Får jeg rd refundert abonnementet som ikke gir lovet funksjonalitet?

• Avatar
    Gunnar A. Iversen

Eller hva med å opplyse at det er forskjellig innlogging her og der...

Og dermed ikke nødvendigivs samme passord

• Avatar
    Morten

Fikk samme feilmelding.

Brukte feil passord.

Funker fjell med rett passord!  :)