Autobekræftelse bekræfter automatisk alle ture med de variabler, du vælger. Slå den til, hvis du ønsker, at alle ture markeret job eller privat automatisk lægger sig i arkivet.
Sådan opsætter du:
- Gå ind på Indstillinger → Regler.
- Find Autobekræftelse på listen og udvid.
- Vælg, om du ønsker at slå den til for job- eller private ture.
- Sæt derefter flueben ved de biler, du ønsker, det skal gælde for.
Har du en bilpark, hvor nogle ønsker alle private ture direkte arkiveret, og andre ønsker jobture arkiveret direkte, kan du skræddersy dette. Bliver en tur autobekræftet, kan du altid hente den tilbage fra arkivet for at redigere.