Gør det obligatorisk at udfylde formål på alle jobture, før de kan bekræftes. Ved aktivering vælger du, om det skal gælde alle eller udvalgte brugere.
Sådan opsætter du:
- Gå ind på Indstillinger → Regler.
- Find Formål på turer på listen og udvid.
- Vælg, om det skal gælde for alle eller udvalgte brugere.
- Gem.
Gælder kun ture markeret som job — private ture påvirkes ikke. Du kan kombinere den med Arbejdstid og indtaste et fast formål på jobture, f.eks. Service eller Kundemøde.