Når en bruger er tilføjet, kan de tildeles adgang til en licens. Find licensen brugeren skal have adgang til, og klik på den grønne blyant. Skriv derefter navnet eller rollen på medarbejderen i "Tilføj en eller flere medlemmer".
Tildel brugeradgang
- Gå til Konto – Licenser.
- Klik på blyant-ikonet til højre for den licens, du ønsker at ændre brugeradgangen på.
- Under Vælg brugere, roller og teams, tilføj eller fjern brugere eller roller.
- Klik Gem.
Redigér brugeradgang for flere licenser
- Gå til Konto – Licenser.
- Markér en eller flere licenser, du ønsker at redigere brugeradgangen på.
- Klik på Brugeradgang, og vælg om du ønsker at tilføje eller fjerne.
- Udfyld navnet eller rollen, du ønsker at tilføje eller fjerne fra brugeradgangen på de valgte licenser.
- Klik Opdater.