Roller afgør, hvor meget den enkelte bruger kan se og gøre i kørebogen.
Hvad er roller?
Roller er det, der afgør, hvor meget man kan se og gøre i kørebogen.
Oversigt over roller og adgange
| Adgange | Kontoejer | Admin | Manager | Editor | Read-only |
| Læse ture | X | X | X | X | X |
| Redigere ture | X | X | X | X | |
| Slette ture | X | X | X | ||
| Læse indstillinger | X | X | X | ||
| Redigere indstillinger | X | X | |||
| Læse rapporter | X | X | X | ||
| Redigere rapporter | X | X | |||
| Se Locator (oversigtskort) | X | X | X | ||
| Se Tags i Locator | X | X | X | ||
| Slette konto | X | ||||
| Privatliv* | X | X | X | X | X |
Skift rolle
Gå til https://app.autogear.com/dashboard/user-list og klik på redigér-knappen.
- Klik på knappen med pen-ikonet til højre for den bruger, du skal redigere.
- Skift rolle, og husk at gemme dine ændringer.
Det er kun kontoejeren, der kan udpege en ny kontoejer.
Redigér flere roller samtidig
For at redigere flere brugeres rolle samtidig:
- Sæt kryds ved de brugere, du ønsker at redigere, og klik på menuen Valg.
- Vælg Redigér roller.
- Vælg den rolle, du ønsker at tildele brugeren.
- Klik på Gem.
Tips og vigtige bemærkninger
Privatliv og synlighed i Autogear
Alle brugere ejer deres eget privatliv. Locator: Selvom man har adgang til siden for oversigtskort, vil det, man ser der, afhænge af andre brugeres indstillinger for privatliv.
Relevante links
- Privatliv og synlighed på oversigtskortet
- Tildel en licens til en chauffør/bruger