Autobekreftelse bekrefter automatisk alle turer med de variablene du velger. Slå den på om du ønsker at alle turer merket jobb eller privat automatisk legger seg i arkivet.
Slik setter du opp:
- Gå inn på Innstillinger → Regler.
- Finn Autobekreftelse i listen og utvid.
- Velg om du ønsker å slå den på for jobb- eller private turer.
- Huk deretter av hvilke biler du ønsker det skal gjelde for.
Har du en bilpark hvor noen ønsker alle private turer direkte arkivert og andre ønsker jobbturer arkivert direkte, kan du skreddersy dette. Blir en tur autobekreftet, kan du alltid hente den tilbake fra arkivet for å redigere.