Brukertilgang-fanen styrer hvem som har tilgang til en enhet og hvem som er standardsjåfør. Du finner den som den tredje fanen i detaljkortet.
Alle brukere
Bruk bryteren Alle brukere for å gi alle brukere på kontoen tilgang til enheten. Egner seg for utstyr og kjøretøy som brukes av mange, uten fast tildeling.
Standardtilgang
Legg til spesifikke brukere eller roller med definert tilgangsnivå:
| Tilgangsnivå | Beskrivelse |
|---|---|
| Kontoeier | Full tilgang — alltid inkludert |
| Admin | Full tilgang |
| Manager | Kan se og rapportere |
| Editor | Kan redigere turer og bekrefte |
| Read-only | Kan kun se |
Du kan legge til tilgang basert på:
- Enkeltpersoner — søk på navn eller e-post
- Rolle — alle brukere med en gitt rolle får tilgang automatisk
- Team — alle i et team får tilgang
Tilgang via rolle eller team oppdateres automatisk når brukere legges til eller fjernes fra rollen/teamet.
Standardsjåfør
Sett en standardsjåfør på enheten. Standardsjåfør brukes til automatisk å tilknytte turer til riktig person.
Standardsjåfør kan overstyres av:
- Sjåfør-innsjekking (manuell booking i Driver-appen)
- Driver ID (automatisk via brikke)
Les mer om sjåfør-prioritet og Driver ID
Husk at personverninnstillingene til sjåføren alltid gjelder — tilgang til enheten betyr ikke nødvendigvis innsyn i alle turer. Les mer om personvern.