Personvern: Synlighet i kartet

Oppdatert Stefan Jacobsen

Synlighet på flåtekartet er separat fra personvernnivåene som er satt. Hvilken rolle du har avgjør om du har tilgang til Locator. Er du satt som standard sjåfør på et kjøretøy, kan du her stille inn om kjøretøyet skal være synlig i Locator (oversiktskartet). Dette gjelder både Locator på web og i mobilappen.

Roller som har tilgang til Locator er Kontoeier, Admin og Manager. Rollene Editor og Read-only kan ikke se Locator på web eller i app.

Standardoppsettet er at alle er skjulte hele døgnet når de først blir registrert. Du kan gjøre endringer på synlighet etter behov og avtalt oppsett.

Figur

Når bør du endre synlighet på kartet?

  • Når en eller flere skal være skjult døgnet rundt.
  • Når en eller flere skal være synlig døgnet rundt.
  • Når en eller flere kun skal være synlig angitte dager.
  • Når en eller flere kun skal være synlig innenfor visse tider.

Slik ser du hva som gjelder for de forskjellige sjåførene og bilene

  1. Gå til Konto → Bruker og team.
  2. Se kolonnen lengst til høyre, Synlighet i kartet.
  3. Der ser du hva som gjelder de forskjellige brukerne.

Personvern - Synlighet på kartet.png

Tips og viktige merknader

Synligheten på kartet er en personlig innstilling per bruker, så kun brukeren selv eller kontoeier kan endre den. Når synligheten endres av andre enn brukeren selv, går det ut en e-post som varsler om endringen.

Var denne artikkelen nyttig?

0 av 0 syntes dette var nyttig