Når en bruker er lagt til, kan de tildeles tilgang til en lisens. Du finner lisensen brukeren skal ha tilgang til og trykker på den grønne blyanten. Deretter skriver du inn navnet eller rollen på den ansatte i «Legg til en eller flere medlemmer».
Tildele brukertilgang
- Gå inn på Konto – Lisenser.
- Klikk på pen-ikonet til høyre på lisensen du ønsker å endre brukertilgangen på.
- Under Velg brukere, roller og team, legg til eller fjern brukere eller roller.
- Klikk Lagre.
Multiredigere brukertilgang
- Gå inn på Konto – Lisenser.
- Huk av ett eller flere lisenser du ønsker å redigere brukertilgangen på.
- Klikk på Brukertilgang, og velg om du ønsker å legge til eller fjerne.
- Fyll inn navnet eller rollen du ønsker å legge til eller fjerne fra brukertilgangen på de valgte lisensene.
- Klikk Oppdater.