Reguła: Automatyczne zatwierdzanie

Zaktualizowano Stefan Jacobsen

Automatyczne zatwierdzanie automatycznie zatwierdza wszystkie przejazdy z wybranymi przez Ciebie zmiennymi. Włącz je, jeśli chcesz, aby wszystkie przejazdy oznaczone jako służbowe lub prywatne automatycznie trafiały do archiwum.

Jak to skonfigurować:

  1. Przejdź do Ustawienia → Reguły.
  2. Znajdź na liście Automatyczne zatwierdzanie i rozwiń je.
  3. Wybierz, czy chcesz je włączyć dla przejazdów służbowych, czy prywatnych.
  4. Następnie zaznacz, dla których samochodów ma to obowiązywać.
Jeśli masz flotę, w której jedni chcą, aby wszystkie przejazdy prywatne były archiwizowane bezpośrednio, a inni chcą tego dla przejazdów służbowych, możesz to dostosować indywidualnie. Jeśli przejazd zostanie automatycznie zatwierdzony, zawsze możesz pobrać go z archiwum, aby go edytować.

Czy ten artykuł był pomocny?

Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0