Automatyczne zatwierdzanie automatycznie zatwierdza wszystkie przejazdy z wybranymi przez Ciebie zmiennymi. Włącz je, jeśli chcesz, aby wszystkie przejazdy oznaczone jako służbowe lub prywatne automatycznie trafiały do archiwum.
Jak to skonfigurować:
- Przejdź do Ustawienia → Reguły.
- Znajdź na liście Automatyczne zatwierdzanie i rozwiń je.
- Wybierz, czy chcesz je włączyć dla przejazdów służbowych, czy prywatnych.
- Następnie zaznacz, dla których samochodów ma to obowiązywać.
Jeśli masz flotę, w której jedni chcą, aby wszystkie przejazdy prywatne były archiwizowane bezpośrednio, a inni chcą tego dla przejazdów służbowych, możesz to dostosować indywidualnie. Jeśli przejazd zostanie automatycznie zatwierdzony, zawsze możesz pobrać go z archiwum, aby go edytować.