Gdy użytkownik zostanie dodany, można przyznać mu dostęp do licencji. Znajdź licencję, do której użytkownik ma mieć dostęp, i kliknij zielony ołówek. Następnie wpisz imię i nazwisko lub rolę pracownika w polu „Dodaj jednego lub więcej członków”.
Przypisywanie dostępu użytkownika
- Przejdź do Konto – Licencje.
- Kliknij ikonę ołówka po prawej stronie licencji, dla której chcesz zmienić dostęp użytkowników.
- W sekcji Wybierz użytkowników, role i zespoły dodaj lub usuń użytkowników albo role.
- Kliknij Zapisz.
Edycja dostępu użytkowników dla wielu licencji jednocześnie
- Przejdź do Konto – Licencje.
- Zaznacz jedną lub więcej licencji, dla których chcesz edytować dostęp użytkowników.
- Kliknij Dostęp użytkowników i wybierz, czy chcesz dodać, czy usunąć.
- Wpisz imię i nazwisko lub rolę, którą chcesz dodać lub usunąć z dostępu użytkowników dla wybranych licencji.
- Kliknij Aktualizuj.